Weekly challenge #4
Brownies amb frosting de Coca-Cola i pollastre a al Coca-cola. Sóc una mica d'extrems, o no escric o escric massa, però què he de fer si ja he complert el weekly challenge? I no només amb una recepta no, n'he fetes dues! Una dolça i una salada, que no només de dolç viuen els èssers humans. Primer he fet un brownie normal, però un bon brownie, no un d'aquells que són més pastís que brownie, doncs el que deia, ben crunchy però alhora ben moist i li he fet un frosting de Coca-cola. També he fet crema de Coca-cola però no vull semblar la boja de les cremes.
També he fet pollastre a la Coca-cola. El normal es fer aletes, però el meu senyor marit va portar cuixes que sembla que li fan més goig així que res, amb cuixes. Fer-les és molt fàcil, només és ficar les cuixes al gust al forn per a fer-les, com menys greix per cuinar millor, i quan les tens llestes, es fiquen a una paella amb Coca-cola - de l'autèntica, res de lights o zeros encara que en sóc fan d'aquestes últimes - una mica de sucre i au, a fer xup xup fins que es caramelitzi bé. I festa!
Brownies + Coca-Cola frosting and Coca-Cola chicken. I go from one extreme to the other, either I write a lot or don't write at all, but what do I have to do if I've already met the weekly challenge? And not only once recipe have I done but two! One sweet and the other savoury, because we could not survive solely off sweet. First I made a brownie, but a good bronie, not cake-like but really moist and crunchy, and I have added a Coca-cola frosting on top. I've made Coca-cola curd but I don't want to be called the curd crazy.
I've also cooked some Coca-cola chicken. The recipe usually calls for chicken wings, but seems like my husband prefers chicken drums, anyway it's chicken. It's a really easy recipe, season the chicken drums, place them in the oven until done - the less fat we use for cooking the better - and when they are ready, put them in a pan wich Coca-cola and a little bit of sugar and let it caramelize.
Calamity Alex
PS. A la web de Coca-Cola tenen algunes receptes i si sou químics/ques i cuiners/eres podeu fer un experiment.
uaaaala per l'icing i doble uaaaaaaaala perla salseta del pollastre!!
ResponEliminala boja de les cremes... és com un personatge dels joves.
Interessant! el pollastre a la Coca-cola no ho he provat, però sí l'arròs i està molt bo... ah i faig un bundt cake de coca-cola molt peculiar.
ResponElimina