Week challenge #8
SpoonBread. Per no fer un spoonbread i deixar-lo tot solet a la cuina, dissabte al matí vaig arromangar-me la camisa i vaig dedicar-me una bona estona a preparar un dinar amb aires de brunch.
El plat principal són uns espinacs adaptats d’una recepta de la Julia Child (gran senyora i dona del seu temps!) que vaig treure d’aquí.En comptes de cream, vaig cuinar-los amb una miqueta de llet, per a fer-los més lleugers. I també vaig afegir tires de pastanagues, i prunes seques per a donar-li un puntet dolç.
També van caure uns xampinyons farcits de verduretes, fruits secs i formatge roquefort. I per rematar la festa, unes tires de vedella arrebossades sense més complicacions.
Vaig optar per fer muffins d’spoonbread, per a poder servir-los individualment. Per a fer-los vaig utilizar una recepta típica del sud i va quedar un panet superesponjós, gustós i diria que força bo.
Ah si, i també han caigut unes galetes de xocolata i nabius que vaig prometre a la Calamity A. portar-me la recepta fins a la tomba. I jo? ab ore ad aurem i calladeta estic més mona.
butch pilafssy
Però per on començo? És tot molt homestead! bravo bravo!
ResponEliminaAquestes galetes són amb la meva recepta? Que diferents queden.
Jo ara l'estic treient oloro alguna cosa
C.A.
si si, són de la teva recepta.. encara que m'he deixat un ingredient i he variat proporcions degut a la manca de recursos.
ResponEliminaaixò si, boníssissimes.
b.p.