31.5.11


Devil's food cake. Les amables noies del blog Film & Food  ens van fer arribar aquesta proposta de la Sonia i el vam acceptar encantades. No li vaig ficar café encara que hagués estat bé per accentuar encara més el sabor a xocolata, però ja que no és excessivament dolç i manté l'equilibri entre acabar embafada i bé, vaig deixar-lo tal qual. La recepta la vam treure d'aquí i el frosting d'aquí.

Devil's food cake. Las amables chicas del blog Film & Food nos hicieron llegar esta propuesta de Sonia y la aceptamos encantadas. No le puse café aunque hubiera estado bien para acentuar todavía más el sabor del chocolate, pero ya que es un pastel no excesivamente dulce y mantiene el equilibrio entre acabar satura y bien, lo dejé tal cual. La receta la sacamos de aquí y el frosting de aquí.



I aquí el més gran / Y aquí el más grande:





Calamity Alex

6 comentaris:

  1. quina bona pinta!!!! no he fet mai aquest pastís, però amb el que m'agrada la xocolata segur que el faig ben aviat!!!! petonets guapa (ja t'he enllaçat!!!! que no se pq no em deixava)

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Judith! Hem estat ben xocolatejades totes!

    ResponElimina
  3. Una aportació genial noies!! us ha quedat exquisit aquest cake!! quan xocolata!!! m'encanta!
    Moltes gràcies per participar!!
    Un petó enormee

    ResponElimina
  4. Un pecado! Si esta es la tarta del diablo yo voy al infierno.

    ResponElimina
  5. Wuwww!!! Moltissimes gracies!!! Espero que us hagi agradat tant com m'agrada a mi... mmmm... se'm fa la boca aigua!!! Us ha quedat genial!!!
    Un petonas
    Sònia

    ResponElimina
  6. Mmmmhhh buenísimo con todo ese chocolate cubriendo el cake, tengo que probarlo! Bss

    ResponElimina

Arxiu del blog