Weekly challenge #3
Pa de pessic. Què? Com com? Si és dimarts! I know I know, però avui m'he donat festa a mi mateixa i m'he ficat a fer de cooking mama. Dimarts, dimecres, dijous... a l'espai exterior el temps és relatiu. El gran oracle va demanar un sponge cake i jo he fet una mena de pastís genovés, dic una mena perquè ho he fet tot a ull i anarquia, l'important és menjar després.
Com sóc molt fan de les cremes n'he fet una de capuccino de vainilla en pols que vaig comprar l'altre dia a un supermercat hacendado molt famós i que va resultar ser una mena de polsim fastigós però que reciclat en crema ha quedat molt bó. N'he farcit els dos pasdepessicsgenovesos i l'he forrat per fora amb una barreja de crema amb nata muntada. El pa de pessic és molt cassolà i guarro, com aquest resultat. Brut i absurd és el pa de pessic que jo vull.
Sponge cake. What? How? Yeah, it's Tuesday! I know I know, but I wasn't really into working today so I cancelled everything and instead I became a cooking mama. Tuesday, Wednesday, Thursday... in outer space time is relative. The great oracle asked for a sponge cake and I made a kind of genovese cake, I say some kind of because it was all about anarchy in my kitchen today, the important thing is to eat afterwards.
I'm a big fan of curds, so I made a vainilla capuccino one. I filled two of these sponge cakes with it and I mixed whipped cream with the rest for the exterior. Dirty and pointless, that's the sponge cake for me.
Calamity Alex
!! És d’aquells qeu se’t queda enganxat al paladar i has d’anar xuclant fent sons xiussshhhffflllllmmmm per poder empassar-te’l??? Ooh siii!!
ResponEliminaJajajajjas, o sigui que ara em toca fer un pa de pessic brut i absurd?????????!!! Yeaaaaah, m’agrada la idea!
Hola bizcochito! (s’ha de ser simpàtica)
ostres que flonjo!
ResponElimina