Crema de llimona. Estic treballant en el nostre weekly challenge interpersonal de les whoopie pies o american macaroons i de moment deixaré aquesta crema de llimona que vaig fer l'altre dia. Sóc molt fan de les cremes, pots fer-ne de quasi qualsevol ingredient i sempre són bones i fresques, a més a més aquesta és gairebé foolproof. Jo l'utilitzaré d'aquí res per això la guardo a la nevera, però pot aguantar alguns mesos ben conservada.
3 llimones maques (les ratllem) + 1 tassa de sucre + el suc de les llimones + una miqueta de mantega + 3 ous
Barregem tots els ingredients, els fiquem a una cassola i els anem calentant fins que espessin. La mantega sempre l'afegeixo cap al final quan ja està tot espessat.
Lemon curd. I'm working on our personal weekly challenge - whoopie pies or american macaroons - and at the moment I'm posting this lemon curd I made the other day. I'm a big fan of curs, you can make one of almost anything and they are always good and fresh, moreover this is nearly foolproof. I will use it soon so I'm keeping it in the fridge, but well preserved is up for a couple o three months.
3 lemons (zest them) + 1 cup of sugar + lemon juice + little bit of butter + 3 eggs
Mix all the ingredients in a pan and stir until thick. I always add the butter when it's almost done.
Calamity Alex
Mmmmmmmmmmmm muy rico!!
ResponElimina